Sommar i Lalandia

Sugen på en verkligt festlig aktivitet som passar hela familjen? Isåfall vill vi rekommendera er en resa till Lalandia Rödby i Danmark, en vattenvärld utan dess like. Här hittar du bassänger och bubbelbad som passar alla åldrar. Det finns två Lalandia i Danmark, Lalandia Rödby som är den största anläggningen, och Lalandia Billund.

Lalandia Aquadome är ett av de största äventyrsbaden i hela Europa.

"På Lalandia i Rödby finns fyra specialbassänger med olika teman. Vågbassängen (Bölgebassinet) är den givna attraktionen en gång i timmen då enorma pumpar sätter igång en hänförande serie vågor. Bra att känna till är att bottnen sluttar så att barn i alla åldrar kan besöka vågbassängen.

Grottbassängen (Grottebassin) är en spännande bassäng utformad som just en grotta. För att komma till Grottbassängen måste man först passera ett vattenfall - garanterat en annorlunda upplevelse.

Strömbassängen (Strömbassinet) är den perfekta bassängen för barnfamiljen. Föräldrarna kan sätta sig på undervattensbänkar och slappna av medan barnen simmar och hoppar i bassängens strömmande vatten."

Bokningsinformation kommer upp här inom kort.