Vad vi gör

Håller koll på rabattkoder och kampanjer...

Den här sajtens fokus ligger i att lista de bästa aktuella rabattkoderna, kampanjerna och erbjudandena hos Hotels.com. Hotels.com har mängder av fina erbjudanden för dig som reser runt och är i behov av hotell så därför tänkte vi att det vore en bra idé att sammanställa det bästa på ett enkelt och tydligt sätt på den här sajten.

Rabattkod-Hotels.com drivs av en externa part och är helt fristående från Hotels.com. Vårt mål är att på ett enkelt sätt lyfta fram de bästa rabattkoderna och kampanjerna inför din bokning. Vi ser även till att ingen inaktuell information ligger uppe på sajten.

...med hjälp av aktuell information

Vi anger alltid fullt och tydligt olika rabattkoders giltighetstid. Allt som är gammalt sorteras bort och därför hittar du endast aktuella rabattkoder och kampanjer på startsidan.

Vi listar dock även gamla rabattkoder och kampanjer på separata sidor, för att du: 1. Ska kunna utnyttja gamla rabattkoder om de fortfarande ligger inne i systemet. 2. Se vad du kan vänta dig genom att bli medlem hos Hotels.com.

...tydlighet och enkelhet!

Vi tror inte att en sajt behöver vara speciellt avancerad för att ge bra information. Vår sajt löser problemet på ett enkelt och tydligt sätt och det viktigaste kvarstår - den är uppdaterad.